این غذاها را مبتلایان به کرونا نباید بخورند
هیچ چیز بهتر از دستیابی به غذای راحت هنگام بیماری نیست. غذاهای راحت به آرامش روح و حفظ روحیه کمک می کنند، اما برخی از غذاهای راحت با تشدید علائم بیماری می توانند برعکس عمل کنند. طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در صورت بیمار بودن باید از مواد غذایی غنی از ویتامین و مواد معدنی مانند ویتامین D و C و روی برای بهبودی سریع استفاده کرد. خوردن غذاهای غنی از این مواد مغذی خاص حتی در صورت ابتلا به عفونت کووید-19 نیز بسیار مهم است.
به گزارش تیتر حادثه ، برای بهبودی سریع تر در اینجا فهرستی از غذاهایی وجود دارد که باید از آنها اجتناب شود چراکه این غذاها التهاب را تقویت کرده و روند بهبودی را مختل می کنند.
غذاهای بسته بندی و فرآوری شده
اگر مبتلا به عفونت کووید-19 شده اید غذاهای حاوی سدیم زیاد، مواد افزودنی، قندهای اضافه شده و مواد نگهدارنده آخرین مواردی هستند که باید از آنها استفاده کنید. این غذاها به این عنوان شناخته شده اند که باعث التهاب می شوند و می تواند در روند بهبود اختلال ایجاد کند.
همچنین التهاب زیاد باعث افزایش بار سیستم ایمنی بدن می شود و شما را در معرض بیشتر بیماری قرار می دهد، بنابراین نباید از چیپس و سایر مواد غذایی مشابه بسته بندی شده که به طرز ناخوشایندی مقدار زیادی سدیم در خود پنهان می کنند، استفاده کرد.
گوشت قرمز
گوشت قرمز را چه مبتلا به کرونا باشید چه نباشید اغلب نباید مصرف کرد زیرا سرشار از چربی اشباع است که باعث التهاب می شود. در عوض غذاهایی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید که دارای چربی های اشباع نشده هستند. آووکادو، روغن زیتون و ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی آزاد سرشار از چربی های اشباع نشده تک هستند حتی برای پروتئین می توان به جای ماهی پروتئین گیاهی مانند لوبیا و عدس را انتخاب کنید.
غذاهای سرخ شده
غذاهای سرخ شده غنی از چربی هستند و اغلب بیش از حد مصرف می شوند. این غذاها می توانند باعث تخریب برخی عملکردهای بدن شوند. غذاهای سرخ شده روی میکروبیوم روده شما تاثیر منفی می گذارند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کنند، همچنین این غذاها باعث افزایش کلسترول بد خون می شوند که خطر ابتلا به بیماری های مختلف قلبی عروقی را افزایش می دهد.
نوشیدنی های قندی
قند اضافه شده به نوشیدنی ها باعث التهاب در بدن می شود. در حالی که رژیم ضد التهابی را دنبال می کنید باید از مصرف نوشیدنی های شیرین خودداری کنید. برای کمک به بهبودی بدن به نوشیدنی های گازدار و نوشابه یک نه بزرگ بگویید.
غذاهای ادویه دار
توصیه می شود هنگام سرماخوردگی، سرفه، آنفولانزا و حتی در صورت ابتلا به کرونا از مصرف غذاهای پرادویه خودداری کنید به دلیل اینکه غذاهای پرادویه گلو را تحریک می کند و باعث سرفه بیشتر می شوند. اگر احتقان دارید سوپ و نوشیدنی گرم بخورید تا سینوس ها پاک شود و سراغ نوشیدنی های ملایم بروید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0