کد خبر : 2402
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰

نامه سازمان نظام روان شناسی به رئیس جمهوری

نامه سازمان نظام روان شناسی به رئیس جمهوری

دکتر محمد حاتمی ضمن اشاره به افزایش 2 برابری اقبال مردم به مراکز ارائه خدمات روان شناسی، از ارسال نامه به رئیس جمهوری و ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص صعودی شدن آمار رفتار های خشونت آمیز در سطح جامعه خبر داد.

به گزارش تیترحادثه ، اگرچه وزارت ورزش و جوانان طی چند سال اخیر با تاسیس مراکز کنترل و پیشگیری از خشونت تلاش هایی کرده اند، اما سازمان نظام روان شناسی به گفته رئیس این سازمان بیشتر نقش نظارتی دارد و وزارت بهداشت و درمان نیز گویی توجه به سلامت روان مردم جامعه و افزایش حجم رفتارهای خشونت آمیز در جامعه جزو اولویت های آخر آن است.

بنا به گفته رئیس سازمان روان شناسی ، در حال حاضر میزان مراجعه به مراکز ارائه خدمات روان شناسی علی رغم این که اکثراً به صورت غیرحضوری انجام می شود، اما نسبت به دوران قبل از شیوع کرونا 2 برابر شده است.

آموزش کنترل خشم به 35 هزار روان شناس و مشاور
دکتر محمد حاتمی، رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور در مورد عملکرد سازمان نظام روان شناسی و سایر نهاد های مسئول در رابطه با سلامت روان مردم به خبرنگار اجتماعی رکنا اظهار داشت: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره نهادی ناظر است و مسئولیتی اجرایی ندارد. نهاد هایی مثل وزارت بهداشت و درمان، سازمان بهزیستی و وزارت ورزش و جوانان که در حوزه ارائه خدمات روان شناسی و مشاوره فعال هستند، می توانند در رابطه با ایجاد کارهای اجرایی فعالیت کنند.

وی در مورد اقدامات سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در راستای کنترل و پیشگیری از خشونت و پرخاشگری در جامعه افزود: در حال حاضر 35 هزار روان شناس و مشاور در کشورمان داریم که همگی آن ها در پروتکل های آموزشی شان، برنامه های مقابله ای کنترل خشم دارند که هم آن را آموزش می دهند و هم در کلینیک های خود اگر فردی نیازمند یادگیری مهارت های کنترل خشونت بود را آموزش و به درمان افراد درگیر با این موضوع می پردازند.

محمد حاتمی

به رئیس جمهور در مورد افزایش رفتارهای خشونت آمیز نامه زدیم
حاتمی در رابطه با میزان شیوع خشونت و پرخاشگری در سطح جامعه ابراز داشت: بنا به بررسی های میدانی که داشتیم، شیوع پرخاشگری در سنین نوجوانانی بیش از سایر سنین و گروه هاست. باید توجه داشت که ستاد ملی مبارزه با کرونا و ذیل آن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید برنامه ای مدون در رابطه با موضوع پرخاشگری، سایر آسیب های اجتماعی و اختلالات روانی داشته باشد. اکنون ما تذکراتی را هم به ستاد ملی مبارزه با کرونا دادیم و به رئیس جمهوری نیز در این زمینه نامه ارسال کردیم، همچنین از ایشان درخواست کردیم تا به موضوع افزایش حجم رفتارهای خشونت آمیز در سطح جامعه رسیدگی کنند و تدابیر لازم را متقبل شوند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در مورد اقبال مردم برای مراجعه به مراکز خدمات سلامت روان شناسی با توجه به رفتار های خشونت آمیز و پرخاشگرانه، افزود: اکنون بیشتر مراجعان به صورت غیر حضوری به مراکز ارائه خدمات روان شناسی و مشاوره می روند و میزان این مراجعات 2 برابر بیشتر از دوران قبل از شیوع کرونا شده است و این ممکن است نشانگر بالا رفتن میزان پرخاشگری و خشونت در جامعه باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.