هر ۶ دقیقه یکی از مردم ایران فوت می کند
هر ۶ دقیقه یکی از مردم ایران فوت می کند.
به گزارش تیتر حادثه ؛ صحبت های دکتر حریرچی در حالی مطرح شده است که تا امروز حدود 10 میلیون و 200 هزار دُز واکسن به ایرانیان تزریق شده است و برای واکسینه شدن 70 درصد جمعیت کشور حدودا به 106 میلیون دُز دیگر نیاز است.حالا اگر متوسط سرعت واکسیناسیون را دست بالا 400 هزار دُز در روز در نظر بگیریم،واکسینه شدن این جمعیت تا 27 فروردین 1401 طول می کشد.این یعنی براساس صحبت آقای حریرچی، ما تا پایان سال 57 هزار و 120 ایرانی دیگر را از دست خواهیم داد.
کرونا
کروناویروس ها خانواده بزرگی از ویروس ها هستند که ممکن است موجب ایجاد بیماری در انسان یا حیوانات شوند. در انسان چندین نوع ویروس باعث عفونت های تنفسی می شود. از سرماخوردگی گرفته تا بیماری های شدیدتر مانند سندرم تنفسی خاورمیانهMERS و سندرم شدید تنفسی حادSARS . «کرونا» در زبان لاتین به معنای «تاج» است و دلیل اطلاق نام به این خانواده ویروسی این است که هالهای از پروتئینهای برجسته که زیر میکروسکوب شبیه تاج است لایه بیرونی آنها را در بر گرفته است.
کرونا از کجا آمده است؟
سوپ خفاش
اولین و اصلیترین بحث رسانهها «سوپ خفاش» بود! چینیها سالهاست که این سوپ را میخورند و حالا خیلی ناگهانی حامل یه ویروس مرگبار شده است. البته پزشکها معتقدند هیچ ویروسی، توانایی انتقال مستقیم از خفاش به انسان را ندارد و به یک سلول واسط به عنوان میزبان احتیاج دارد.
مورچهخوار پولکدار
در خبرهای بعدی اعلام شد که اصلا خفاش مقصر نیست، و نوعی مورچهخوار به نام «مورچهخوار پولکدار» سرمنشا اصلی این ویروس بوده. موجودی که چینیها آن را سالهاست میخورند و حالا خیلی ناگهانی دردسرساز شده است.
اسپانیا از ماهها قبل ویروس کرونا داشت
وقتی که ۶ ماه از شیوع ویروس گذشته بود، خبر رسید که ویروسشناسها در نمونه فاضلاب کشور اسپانیا، کووید ۱۹ غیر فعال پیدا کردند، نمونهای که مربوط به مارس ۲۰۱۹ ، یعنی ۹ ماه قبل از انتشار کرونا در چین بوده است
کرونا ساخته دست آمریکا؟
از همان روزهای اول خیلیها معتقد بودند که ویروس ساخته دست بشر است و یک زیستشناس روسی که سابقه فعالیت در کمیته سلاحهای بیولوژیک روسیه را هم دارد، شیوع کرونا را مسئلهای تصادفی نمیدانست و میگفت احتمالاً آمریکا آن را منتشر کرده است.
آمریکاییها شفاف باشید!
سخنگوی وزارت خارجه چین، در توئیتی آمریکا را متهم کرد که ارتش ایالات متحده بوده که این همهگیری را به “ووهان” برده است. البته آمریکا جوابی نداد و فقط سفیر چین را احضار کرد.
پای یک زن در میان است
یک دانشمند چینی ادعا کرده بود که کرونا از پایگاه نظامی آمریکا خارج شده و گفته بود که اولین فرد مبتلا به کرونا یک زن بوده و خیلی زود هم ناپدید شده است! پس میتوان گفت که آمریکا این هیولا را در جهان راه انداخته است.
ادعای تاییدنشده آمریکا علیه چین
در این مدت آمریکا هم ساکت نبود و ترامپ، کرونا را «ویروس چینی» دانست، وزیر امور خارجه آمریکا هم گفته بود شواهد زیادی دارند که کرونا از موسسه ویروسشناسی ووهان سرچشمه گرفته است و نه از بازار حیوانات.
شباهت اچآیوی و کووید-۱۹
محققای هندی تحقیقاتی درباره شباهت اچآیوی و کووید-۱۹ منتشر کردند و میگویند احتمالاً کرونا هم مانند HIV در آزمایشگاه ساخته شده است.
انواع جهش یافته کرونا
در حال حاضر چهار گونه اصلی از ویروس کرونا شناسایی شده که در کشورهای جهان در حال گردش است.
کرونای انگلیسی
– گونه انگلیسی کرونا موسوم به ب. ۱.۱.۷ پائیز 98 شناسایی شد و به سرعت شیوع پیدا کرد. این ویروس به گفته مرکز آمریکایی کنترل و جلوگیری از بیماریها نسبت به سایر گونهها قدرت آلوده کنندگی بسیار بالایی دارد.
ماه پیش دانشمندان در انگلیس گزارش دادند که این گونه در قیاس با سایر گونههای ویروس کرونا، با خطر مرگ هم ارتباط بیشتری دارد. گونه انگلیسی کرونا تا کنون در بسیاری از کشورهای جهان شناسایی شده است.
کرونای آفریقایی
– در آفریقای جنوبی گونه متفاوتی کشف شده که ب. ۱.۱۳۵ نامگذاری شده است. این گونه اولین بار اکتبر ۲۰۲۰ مشاهده شد که شباهتهایی به ویروس انگلیسی دارد.
کرونای برزیلی
– گونه برزیلی هم که پی. ۱ نامگذاری شده اولین بار در جریان تست کرونا از مسافران برزیل در ژاپن شناسایی شد. این گونه از یک رشته جهشهایی برخوردار است که شناسایی آن توسط سیستم ایمنی بدن را دشوار میکند.
کرونای هندی
انواع جهشیافته ویروس کرونا در تمام جهان در حال گسترش است و تا مادامی که واکسیناسیون تمام افراد جامعه، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده ازماسک و… اجرا نشود، همچنان درگیر انواع ویروسهای جهش یافته خواهیم بود.
سوش هندی ترکیبی از چند موتاسیون از ویروسهای جهش یافته قبلی است که سرایت آن ۵۰ درصد و مرگ و میر آن ۶۰ درصد بیشتر از ویروسهای قبلی است.
تفاوت کرونای هندی با انواع دیگر کرونا
تفاوت عمده کرونای جهش یافته هندی در این است که علائم بیماری بسیار سریعتر به سمت پیشرفت میرود. شروع درگیری ریه در این نوع ویروس، اکثرا بدون علائم تنفسی و سرفه خواهد بود و تنها نشانه، بروز علائم عمومی در بیمار است و تنها در هنگام پیشرفته شدن بیماری علائم تنفسی بروز پیدا میکند.
مردم باید به این نکته توجه زیادی داشته باشند که در این نوع ویروس شروع درگیری ریه درکمتر از ۲۴ ساعت از مواجهه و همزمان با علائم اولیه است و سرعت پیشرفت بیماری بسیار زیاد است. افراد در صورت طولانی شدن علائم عمومی سریعا به پزشک مراجعه کنند.
توصیه های ضد کرونایی به مردم
مردم باید بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و از دورهمیها و مجالس بهشدت پرهیز کنند و در صورت لزوم و ضرورت از منزل خارج شوند، تا کمتر در معرض نوع جهش یافته ویروس ونوع شدید بیماری قرار گیرند.
برچسب ها :تزریق واکسن ، دُز واکسن ، کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0